Muzica live ALL INCLUSIVE

Pachetul Muzica live ALL INCLUSIVE
Pachetul Muzica LIVE ALL INCLUSIVE
Pachetul Muzica LIVE ALL INCLUSIVE cuprinde aproximativ 7-8 reprize de muzică live, pe tot parcursul evenimentului.

Programul de muzica ambientala, care se derulează de la primirea invitaților si pe parcursul servirii aperitivului rece, se axeaza pe muzica clasică dar se poate îmbina si cu piesele romantice din perioada interbelică sau chiar cu cele de azi. Pentru nunți, această parte din evenimentul festiv, include marșul de întâmpinare al mirilor  pe care îl aducem, în mai multe variante, din muzica clasică. Dansul mirilor, poate fi ales sau din muzica clasica (si aici putem aminti faptul ca valsurile rusești sunt preferate de tinerele perechi), sau din muzica ușoară, (interpretarea poate sa  fie in format cover instrumental sau cu solist).

Pentru că suntem mari iubitori de muzică de dans (vals, tango și blues) interpretată în formula de 4, 5 sau 6 instrumentiști, după dansul mirilor invităm elegantele perechi  sa intre pe ringul de dans. Aceasta este ultima secvența din pachetul ELEGANCE-Quartet.

Formația m4music  va oferă un program de cover muzică ușoară  pop&rock  cu  soliștii   Lavinia Adam si Rares Suciu si are in componenta patru instrumentiști.

La programul de muzica populară sunt implicati trei instrumentiști. Soliștii de muzica populară sunt Gabriela Toma (cu un repertoriu mixt, muzica populară, de petrecere) și Mădălin Mureșanu (cu un repertoriu vast de muzică populară din Transilvania).

In plus, Formația m4music are pregătit în programul de masa, la mijlocul evenimentului, un concert de virtuozitate din muzica popoarelor (cover instrumental), în care toți  instrumentiștii  trupei sunt implicați.

Muzica de dans

Cover instrumental

Cover muzica usoara/rock

Dansul mirilor

Muzica Etno/Populara

Quartet/Muzica ambientala

SERVICII INCLUSE:

Z

Muzica ambientală

Z

Dansul mirilor (muzica LIVE)

Z

Muzica de dans (vals, tango, blues)

Vrei si tu Pachetul Muzica LIVE ALL INCLUSIVE la Evenimentul tau?