Despre noi

       Formatia m4music Cluj se adreseaza in primul rand celor care isi doresc un eveniment de muzica live, cu un program personalizat. Acest element de noutate adus de Formatia m4music Cluj pe piata muzicii live se datoreaza faptului ca toti instrumentistii trupei sunt muzicieni consacrati, de cariera, care pot aborda cu usurinta toate genurile muzicale si astfel se pot adapta la cerintele particulare ale evenimentului.

Mihai Nan - m4music

Mihai Nan

Mihai Nan, liderul formației m4music, este absolvent al conservatorului de Muzică Gh. Dima din Cluj-Napoca, cea mai mare parte a activității artistice fiindu-i dedicată concertelor susținute în cadrul Filarmonicii de Stat Transilvania, precum și în cadrul altor filarmonici din țară, în calitate de solist și instrumentist. A susținut concerte pe marile scene ale lumii – de la Sala Pleyel din Paris, până la Opera din Madrid, Hercule Saal din Munchen sau în orașe precum Barcelona, Milano, Viena, Bruxelles sau Paris, concertând alături de mari artiști, dintre care îi amintim pe Jose Carreras, Monserat Caballer, Angela Gheorghiu, Alexandr Markov, Eric Bergel, Robert Levin sau Deep Purple.

Mihai Nan a rămas și rămâne mereu fidel sufletului său: muzica este un mod de a trăi, de a fi, de a simți. ,,Nu-mi aduc aminte să fi făcut altceva înainte de a cânta. Nu țin minte să fi început vreodată să ascult muzică, să încep să cânt la vreun instrument, să încerc să-mi construiesc o carieră artistică. Am făcut acest lucru fără să îmi dau seama … Așa am simțit că trebuie să fac. Nu am pus niciodată la îndoială această alegere. Dacă mă întrebați care a fost momentul crucial din viața mea care m-a determinat să pornesc pe acest drum, v-aș putea da un răspuns foarte precis: data nașterii mele.”

Albert Freeman

Albert Freeman

Absolvent al Școlii Populare de Arte Tudor Jarda Cluj – chitara bas

Muzica LIVE Nunta Cluj

Lavinia Adam

Câștigătoare a doua concursuri naționale de muzica ușoară – solista vocala

Rares Suciu

Absolvent al Conservatorului Gh. Dima din Cluj-Napoca – chitara si voce

Gabriel Ghita

Gabriel Ghita

Absolvent al conservatorului GH Dima din Cluj – pian si clape

Maria Mihaela Pop

Maria Mihaela Pop

Solistă vocală de muzică populară

Simina Trifescu

Simina Trifescu

Absolventa a Conservatorului Gh. Dima din Cluj-Napoca – viola

Miruna Davidoaie

Miruna Davidoaie

Absolventa a Conservatorului Gheorghe Dima Cluj-Napoca

logo music for music

Contact

+40 749 041 837
m4music.mihai@gmail.com
Cluj-Napoca, str.Milcov nr.17A

m4music Cluj - Muzica LIVE All Inclusive