Muzică de calitate la evenimentul tău

Artistul Altfel: m4music sau cum să ai muzică de calitate la evenimentul tău

Orașul acesta are oameni frumoși și artiști desăvârșiți care îi fac necontenit cinste. Mihai Nan este unul dintre artiștii Clujului care reușește să ajungă la oameni și să le transmită căldura și pasiunea pe care o nutrește pentru muzică. A cântat pe marile scene ale lumii alături de interpreți precum Jose Carreras, Monserat Caballer, Angela Gheorghiu, Alexandr Markov sau Deep Purple și continuă să își trăiască viața în ritmul și pe melodiile dragi sufletului său.

Pe lângă activitatea sa din cadrul Filarmonicii de Stat Transilvania și activitatea didactică pe care o desfășoară la Școala Populară de Arte Tudor Jarda, Mihai Nan este liderul formației m4music, formație pe care am avut ocazia să o descoperim anul trecut și care ne-a demonstrat că se poate să ai muzică de calitate la evenimentele pe care le organizezi. De altfel, ne place să credem și simțim adesea că cele mai importante momente din viața noastră devin cu adevărat memorabile dacă au și un ,,soundtrack” potrivit.

Astfel, ne-am propus să îl cunoaștem mai bine pe Mihai Nan, precum și să aflăm câteva detalii despre formația m4music și activitățile pe care le desfășoară.

Citeste mai departe pe Cluj.com …